top of page
AANLEG & RENOVATIE

 

Voor de realisatie van zowel een nieuw aan te leggen tuin als het renoveren van een bestaande tuin kunnen wij terugvallen op een jarenlange ervaring. Bijna alle werken kunnen uitgevoerd worden in eigen beheer.

We starten met een eerste plaatsbezoek zodat we de huidige situatie onder ogen kunnen nemen en luisteren naar hetgeen u precies wenst. We reiken een aantal ideeën en ervaringen aan totdat we op dezelfde golflengte zitten om een verdere stap te zetten.

We werken het project mooi uit zodat de klant vooraf al weet waar zich aan te verwachten. We maken duidelijke afspraken. Tuinen Ameel heeft de beschikking over een eigen toonzaal zodat de materialen gemakkelijk gekozen kunnen worden zonder daar een lange zoektocht te moeten van maken. De materialen kunnen snel uitgeselecteerd worden en naast elkaar geplaatst om een idee te kunnen geven hoe de gekozen materialen bij elkaar passen en verweven kunnen worden in de tuin.

De werken worden zoveel als mogelijk in een korte periode uitgevoerd. De tuin is geen maandenlang een werf.

Een ontwerp kan volledig in korte tijd uitgevoerd worden of uitgevoerd worden in verschillende fasen, dit al naar gelang het budget dat u voor ogen hebt.

Een offerte wordt gratis opgesteld.

Een schadebestek wordt opgemaakt tegen een forfait van € 75 excl btw. Bij uitvoering werken wordt dit in mindering gebracht.

Voor een ontwerp wordt er een minimumforfait van € 500 gerekend. Prijs voor ontwerp variëert volgens grootte van tuin, moeilijkheidsgraad en wensen van klant. Indien we het ontwerp ook mogen uitvoeren dan is het plan gratis.

bottom of page