top of page

Tuinhuis/Carport/Overdekking Maluwi

Bent u op zoek naar een duurzame carport met of zonder berging die past bij de stijl van uw woning? Of droomt u eigenlijk al jaren van een overkapping om het ganse jaar door te genieten van uw tuin? Deze structuur valt perfect te combineren met uw woning en uw tuin. Door de combinatie van hout en aluminium vormt de Maluwi een mooi geheel met zowel klassieke, moderne en hedendaagse woningen.  Laat uw creativiteit de vrije loop, de keuze van functionaliteit is volledig aan u.

Modulair en multifunctioneel.


De Maluwi is een aluminium modulair systeem waarbij u zelf bepaalt hoeveel modules u combineert en hoe u uw constructie aankleedt. Met de vier beschikbare basislengtes stelt u de constructie samen die het best bij u past. Kies uit de bijhorende panelen en wanden en bekom zo een volledig afgewerkte en gepersonaliseerde constructie. De Maluwi heeft een strak design waarbij kwaliteit en esthetiek centraal staan. Deze structuur kan zowel aangebouwd als vrijstaand geplaatst worden en kan gebruikt worden als carport, overdekt terras, poolhouse en zoveel meer.

Bent u op zoek naar een duurzame carport met of zonder berging die volledig past bij de stijl van uw woning? 
Deze structuur valt perfect te combineren met uw woning en uw tuin want door de combinatie van hout en aluminium vormt de Maluwi een mooi geheel met zowel klassieke, moderne en hedendaagse woningen. 

U bepaalt volledig zelf hoe u uw constructie opbouwt en inricht. Hebt u nood aan een degelijke carport voor één of meerdere auto's? En zoekt u terwijl ook naar een handige maar ook esthetische oplossing om al uw tuingerief op te bergen? De Maluwi past zich volledig aan uw wensen aan.

KEER TERUG  <<

bottom of page